VM-Wijzer Details

 VM training: uw specialist in vaardigheidstrainingen
Sterker worden in uw eigen professie. Benut uw talenten en groei in uw vaardigheden. In een herkenbare omgeving. Trainers die weten hoe het werkt bij een branche- en beroepsorganisatie. Deelnemers met een vergelijkbare achtergrond. Uw rendement: een training op maat en passend bij uw competentieprofiel. VM training: uw specialist in vaardigheidstrainingen.

Trainingen van VM training richten zich primair op de verenigingsprofessional, zoals managers, beleidsmedewerkers, secretarissen, marketing- en communicatiemedewerkers van verenigingen, branche- en beroepsorganisaties.

Het gezicht van VM training
VM training brengt geen standaardtrainingen, maar richt zich specifiek op de verenigingsprofessional. We werken met kleine groepen van maximaal 12 deelnemers. De trainers van VM training kenmerken zich door een sterke vakinhoudelijke kennis en uitstekende didactische kwaliteiten. Zij weten van de hoed en de rand en zijn bekend met uw dagelijkse praktijk. De medewerkers van het officeteam van VM training spreekt u aan de telefoon. Zij helpen u waar mogelijk.

VM training is een initiatief van VM uitgevers, BrancheWerk en Kjenning.

Open en in-company trainingen
Maak uw keuze uit ons trainingsaanbod: timemanagement, projectmatig werken, gesprekstechnieken, adviesvaardigheden, boeiend presenteren, effectief vergaderen, invloed uitoefenen, doelgericht schrijven, beleidsnotities schrijven,onderhandelen, coachen, functioneringsgesprekken, schrijven voor internet en persberichten schrijven. Of bel ons voor een in-companytraining.

VM training
Postbus 2096
8203 AB  Lelystad
Flevopolder

Telefoonnummer: 0320 23 74 83
Nieuws
Productnieuws