VM-Wijzer Details


Thijsse Advies bestaat uit mensen die zijn geselecteerd op waar ze goed in zijn, en dat alleen maar doen. Ze worden slechts in beperkte mate omzetgedreven, want meestal hebben ze genoeg te doen, en ze hoeven zich niet meer iedere dag te bewijzen.

Wel voor de klant, steeds weer opnieuw, want het werk mag nooit vanzelfsprekend worden. Ze worden uitgedaagd door nieuwe, lastige problemen, en daarom werken ze zo graag voor brancheverenigingen. En ze stellen er een eer in om met zo min mogelijk tijdsinzet een goed resultaat te halen. Dat heeft Thijsse Advies een goede naam bezorgd, en daarom blijven de klanten komen. Dat is in de kern het commerciële concept van Thijsse Advies,  ‘de wijze van Thijsse’.

Inhoudelijk komt ons werk neer op de klant helpen de strategie te bepalen, en te helpen die te realiseren: wij blijven er bij tot het werkt, als de klant dat wil. En meerdere klanten willen dat, en komen steeds weer terug. Voor kleine opdrachten: “ schiet even een paar uur op wat we hebben bedacht”, en grote opdrachten: “haal onze branchevereniging uit het verleden en maak hem klaar voor de toekomst”.
Thijsse Advies
Funenpark 209
1018 AK  Amsterdam
Noord-Holland

Telefoonnummer: 06 53 70 17 87
Website: www.thijsse.nl
Nieuws
Productnieuws