VM-Wijzer Details


Denk verder, groei verder

Branche-, beroeps- en personenverenigingen staan in toenemende mate voor een aantal uitdagingen. Leden moeten voortdurend keuzes maken. De loyaliteit van leden richting hun vereniging is niet meer vanzelfsprekend. Branche-, beroeps- en personenverenigingen moeten hierop inspelen en maatwerk blijven bieden.
Daarnaast zijn leden niet in vaste segmenten in te delen. Er is een propositie nodig op basis van de specifieke kenmerken en behoeften van het individuele lid. Om hiertoe te komen moeten verenigingen samen met de leden en de markt de dialoog aangaan en nieuwe waarden creëren.

Van Spaendonck BrancheAdvies helpt branche-, beroeps- en personenverenigingen om keuzes te maken op de weg van verdere professionalisering. Hierbij kunt u denken aan vraagstukken rondom de thema’s:
• Strategie en positionering van de vereniging
• Samenwerking en fusie
• Inrichting van het bureau en de verenigingscyclus
• Kwalitatief en kwantitatief ledenonderzoek
• Innovatie

Van Spaendonck BrancheAdvies is tevens kennispartner binnen de markt van branche-, beroeps- en personenverenigingen en voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe concepten, waaronder het online benchmarkportaal Brench! www.brench.nl
Voor meer informatie neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.
Van Spaendonck BrancheAdvies
Reitseplein 8
5037 AA  Tilburg
Noord-Brabant

Telefoonnummer: 013 594 44 44
Nieuws
Productnieuws