VM-Wijzer Details
 

 

   De inspirerende locatie van Den Haag en omstreken.
De vele verschillende zalen maken de Koninklijke Schouwburg ideaal voor bijeenkomsten voor 80 tot 120 gasten, waarbij ook voor subsessies meer dan voldoende plaats is. De Koninklijke Schouwburg heeft in totaal ruimte voor 30 tot 680 gasten.

Uw bijeenkomst, een groot succes.
Koninklijke Schouwburg Events zet zich graag in om uw zakelijke bijeenkomst tot een succes te maken. We denken met u mee. Met het thema van uw bijeenkomst of organisatie als uitgangspunt. En met alle mogelijkheden en faciliteiten die u wenst. En met een eigen horecateam dat u en uw gasten graag in de watten legt.

Wat kunnen we voor u betekenen?
Dat vragen we u niet alleen aan de telefoon. Dat vragen we ons werkelijk af. Omdat we denken dat we u beter van dienst kunnen zijn als we met u meedenken - en u met ons. Het resultaat is een heel persoonlijke en prettige samenwerking. Daarin maken wij zonder meer het verschil.

Welkom!
De prachtige zalen, de perfecte ondersteuning, de verhalen van het gebouw. Zij maken de Koninklijke Schouwburg tot de misschien wel de meest inspirerende eventlocatie van Den Haag en omstreken. Welkom.
Koninklijke Schouwburg Events
Korte Voorhout 3
2511 CW  Den Haag
Zuid-Holland

Telefoonnummer: 070 356 53 48
Website: www.ksevents.nl
Nieuws
Productnieuws