VM-Wijzer Details


MOS Events is uw partner bij de organisatie van uw evenement. Wij hebben veel ervaring met het organiseren van diverse soorten evenementen.

Wij nemen u het gehele logistieke proces uit handen of alleen die delen die u zelf niet wilt of kunt afhandelen. Samen met u of een commissie inventariseren wij uw wensen en eisen. Nadat we overeenstemming hebben over het wat en hoe gaan we aan de slag. U de inhoud en wij de uitvoering!. Vanaf het communicatietraject ruim voorafgaand aan het evenement tot aan de zeer geslaagde uitvoering op de dag zelf en de (online) evaluatie achteraf.

Werkwijze
Wij werken altijd met een vooraf vastgestelde begroting zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Over de voortgang is regelmatig afstemming met u als opdrachtgever, opdat u niet voor verassingen komt te staan.

Achtergrond: Een compleet eigen stijl
MOS Events is anders dan de andere organisatiebureaus voor zakelijke evenementen. Ons bureau is ontstaan vanuit het secretariaatsbureau Motivation Office Support, dus weten wij hoe de hazen lopen binnen verenigingen en stichtingen. Je kunt het een specialisme noemen: het gevoel voor het werken met verenigingen en daaruit afgeleide commissies. Groot of klein, nationaal of internationaal; onze dienstverlening is uniek.
MOS Events bv
Postbus 1058
3860 BB  Nijkerk
Gelderland

Telefoonnummer: 033 247 34 07
Nieuws
Productnieuws