VM-Wijzer DetailsArbeidsjuridische dienstverlening aan ondernemingen en verenigingen
Of uw vereniging nu een CAO heeft of niet, uw leden zitten met arbeidsjuridische vragen en willen geholpen worden. Liefst 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Daarvoor is BW7 ontwikkeld, vrij naar het Burgerlijk Wetboek 7, waarin het arbeidsrecht is vastgelegd.
BW7 biedt een snelle en betaalbare oplossing wanneer uw leden tegen arbeidsjuridische vragen aanlopen waar ze geen antwoord op hebben.

BW7 biedt een interessante combinatie van dienstverlening
• Online 24/7 te raadplegen arbeidsjuridische database, bestaande uit concrete en praktische informatie voor werkgevers en voorbeeldmodellen van onder andere arbeidsovereenkomsten, waarschuwingsbrieven en vaststellingsovereenkomsten;
• Helpdesk voor concrete arbeidsjuridische vragen of advies op maat;
• Wekelijkse nieuwsbrief waarmee BW7 u op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen, wetswijzigingen en ander arbeidsjuridisch nieuws;
• Gratis themabijeenkomsten waar actualiteiten en veelgestelde vragen worden behandeld;
• Tweedelijns dienstverlening tegen een gereduceerd tarief van € 125,- (ipv een duur advocatentarief). Vooraf wordt altijd een indicatie gegeven van de verwachte te besteden tijd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Praktisch en toegankelijk
De juristen van BW7 zijn doortastend, deskundig, spreken de taal van de ondernemer en hebben kennis van uw branche. BW7 is toegankelijk en praktisch en is daarmee hét alternatief voor advocaat, rechtsbijstandverzekering en juridische abonnementen op vakliteratuur.

Hoe kan uw vereniging gebruik maken van BW7?
Een individueel lidmaatschap kost slechts € 20,- per maand. Brancheorganisaties bieden we daarnaast de mogelijkheid een collectief abonnement af te sluiten, dat op maat en naar behoefte kan worden ingeregeld.
Mocht de vereniging niet voor een collectief abonnement kiezen, kan aan individuele leden toch een stukje extra service worden geboden, waarmee zij tegen een speciaal kortingstarief lid kunnen worden. Daarbij plaatst de vereniging het aanbod/ van BW7 op haar website en kunnen leden zelf bepalen of zij van deze dienst gebruik maken.

Met BW7 zijn uw leden altijd up-to-date op arbeidsjuridisch gebied! BW7 is 24/7 toegankelijk tegen een gunstig tarief.

LinkedIn: www.linkedin.com/company/bw7-arbeidsjuristen-voor-ondernemers
Twitter: @bw7juristen

BW7 Arbeidsjuristen voor Ondernemers
Postbus 90154
5000 LG  Tilburg
Noord-Brabant

Telefoonnummer: 0800-297437
Website: www.bw7.nl
Nieuws
Productnieuws