Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

Consultant

Meines Holla & Partners is een adviesbureau voor lobbying en public affairs. Zowel in Nederland als in Duitsland werken wij voor (inter)nationale opdrachtgevers uit de private en publieke sector, daar waar politieke besluitvorming belemmerend werkt voor de ondernemingsdoelstellingen. We doen dat transparant, doelgericht, overzichtelijk en creatief. Bij Meines Holla & Partners zijn consultants werkzaam die de problemen van opdrachtgevers vertalen naar concrete strategieën en acties, teneinde de vastgelegde doelstellingen van de opdrachtgever te behalen.

Op dit moment zijn wij op zoek naar een

CONSULTANT (m/v)

 Functie omschrijving en voorwaarden
De consultant ontwikkelt en implementeert, in samenwerking met anderen, strategieën voor kleine en middelgrote opdrachtgevers. Hij heeft tevens een ondersteunende rol richting senior consultant en/of partner. Hij verzamelt en analyseert informatie uit het politieke en economische speelveld en adviseert naar aanleiding daarvan de opdrachtgevers. Hij bedenkt en voert hiervoor de nodige acties uit, waarbij besluitvormingsprocessen actief worden beïnvloed. De consultant draagt gedeeltelijke accountverantwoordelijkheid, onderhoudt intensieve contacten met opdrachtgevers en andere stakeholders en levert een commerciële bijdrage aan het bedrijf.

Wij zoeken iemand die minimaal vier tot zes jaar relevante werkervaring heeft, en die affiniteit heeft voor bedrijfsleven en politiek. Het hebben van uitstekende communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk alsmede het hebben van vaardigheden op het gebied van onderzoek en analyse zijn vereist. Een ondernemende, commerciële instelling wordt op prijs gesteld.

De functie is fulltime (40 uur) met voldoende mogelijkheden voor doorgroei.

Solliciteren
Mocht je ons team willen versterken, stuur dan vóór 23 juni 2017 jouw sollicitatie (CV en motivatie) aan:
Meines Holla & Partners
Corina Holla
Lange Voorhout 26
2514 EE Den Haag
E-mail corinaholla@meinesholla.nl
Telefoon: 070 362 25 52

Meer informatie
Heb je nog vragen? Voor algemene vragen kun je ons bereiken op 070 362 2552 en vragen naar Larissa ter Beek.

 Klik hier voor de VM-Online Vacature RSS-feed

Voor € 245 staat uw vacature 4 weken op deze site! Tevens wordt de vacature vermeld in de wekelijkse digitale nieuwsbrief en wordt een tweet gestuurd via @VMplatform.
Wilt u hier ook uw vacature plaatsen? Mail tekst in een Word-bestand en een logo als jpg naar info@vm-online.nl. U mag ons uiteraard ook eerst bellen: 0320-237482.