Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

Energieke proactieve projectmedewerker

(0,8 fte)

Krijg je energie van het samenbrengen en verbinden van mensen? Wil je écht maatschappelijke waarde toevoegen en staan voor de kwaliteit van de Nederlandse rechtspraak? Durf je het aan om op het hoogste niveau van de Nederlandse rechtspraak te (net)werken? Dan is dit dé baan voor jou.

Onze organisatie
Ieder jaar worden ongeveer 1,8 miljoen zaken voor de rechter gebracht. Nederland telt circa 2.400 rechters en 800 officieren van justitie. De Nederlandse Vereniging voor Rechtspraak (NVvR) is hun vakvereniging. Ongeveer 70% van alle magistraten is lid van de vereniging. De NVvR behartigt de belangen van haar leden, beschermt de onafhankelijke (rechts-)positie en bewaakt de kwaliteit van de rechtspraak.

Functieomschrijving
Als projectmedewerker heb je een unieke functie binnen de rechterlijke macht:  door het bijeenbrengen van rechters en officieren van justitie draag je bij aan de kwaliteit van de Nederlandse rechtspraak. Je signaleert nieuwe kansen voor de ontwikkeling en verbetering van producten en diensten voor de NVvR-leden. Ook ben je dé aanjager van en verantwoordelijk voor een succesvolle  kanteling binnen de NVvR:  van een aanbodgerichte naar een (meer) ledengerichte organisatie.  Je initieert, bewaakt en voert projecten uit met als doel de NVvR nog dynamischer, ledengerichter en pro actiever te maken. Daarnaast fungeer je als sparringpartner voor de directeur en de andere collega’s op het bureau.

De meest voorkomende werkzaamheden in deze rol zijn:
• Het managen van projecten t.a.v. ledenbinding en –participatie;
• Het uitvoeren van analyses op het ledenbestand, hierover rapporteren en vertalen naar strategieën voor ledenwerving en –binding;
• Het opzetten en uitvoeren van ledenwerfcampagnes;
• Het organiseren van bijeenkomsten in samenwerking met leden;
• Veelvuldig contact met rechters en officieren van justitie en het beheren van het NVvR-netwerk voor leden;
• Het inzichtelijk maken van wensen en behoeften van leden door het opzetten en/of begeleiden van ledenonderzoek.

Profiel:
 De kandidaat die wij zoeken;
• Je bent van nature in staat om mensen in beweging te krijgen en bijeen te brengen;
• Je hebt aantoonbare ervaring met projectmanagement;
• Je ben enthousiast, proactief en weet dit op een charmante manier in te zetten;
• Je bent dienstverlenend en hebt goed gevoel voor verhoudingen;
• Je bent collegiaal, kan goed samenwerken vanuit de rol van procesbewaker en sparringpartner;
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
• Ervaring in de vakbonds-/verenigingswereld of de juridische wereld is een pré.

Wat wij bieden
Een uitdagende baan met veel vrijheid om te pionieren binnen de organisatie.  Je werkt in een informele werksfeer samen in een klein en hecht team. De functie heeft een omvang van 32 uur per week. Wij bieden een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging en de mogelijkheid om door te groeien naar projectmanager. Het maximale brutosalaris is € 4.049,43 bij een 36-urige werkweek, afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring.

Meer informatie
Voor nadere informatie over deze functie kun je contact opnemen met de directeur van de NVvR, Geert van Rhee via 088-3611300. Meer informatie over de NVvR vind je op www.nvvr.org. De NVvR is gevestigd in New Babylon, Den Haag (direct naast station Den Haag Centraal).

Interesse?
Stuur je motivatie en cv vóór 1 augustus naar Geert van Rhee via info@nvvr.org.


 Klik hier voor de VM-Online Vacature RSS-feed

Voor € 245 staat uw vacature 4 weken op deze site! Tevens wordt de vacature vermeld in de wekelijkse digitale nieuwsbrief en wordt een tweet gestuurd via @VMplatform.
Wilt u hier ook uw vacature plaatsen? Mail tekst in een Word-bestand en een logo als jpg naar info@vm-online.nl. U mag ons uiteraard ook eerst bellen: 0320-237482.