Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

VM uitgevers organiseert vele evenementen voor verenigingsprofessionals:

VM-jaarcongres (per 2016 het DNA-jaarcongres)

Het VM-jaarcongres vond ieder jaar plaats in november. Met het samengaan met de Nederlandse Associatie (DNA) wordt dit congres uitgebreid naar twee dagen met vele parallelsessies en met een feest. In 2016 zal dit plaatsvinden in Noordwijk op 2 en 3 juni. Het is hèt grootste evenement voor directeuren, voorzitters, secretarissen, (branche- en verenigings)managers van landelijke verenigingen en branche- en beroepsorganisaties.

MBA in een dag

Als verenigingsprofessional wil je jouw vereniging een stap verder brengen. Om dit voor elkaar te krijgen, zijn de inzichten uit MBA in één dag zeer bruikbaar. De inzichten die Ben Tiggelaar behandelt, geven je precies wat je nodig hebt om jouw doelen te bereiken. Daarom nu specifiek voor verenigingen MBA in een dag door Ben Tiggelaar!

ASAE-reis

Meer dan 5000 verenigingsprofessionals uit de hele wereld komen elk jaar bijeen om kennis, ideeën en ervaringen uit te wisselen. Dit gebeurt op het congres van de ASAE dat elk jaar in een andere Amerikaanse stad plaats vindt.  VM stelt u in de gelegenheid om samen met uw Nederlandse vakgenoten af te reizen naar Amerika.

VM-voorzitterscongres

Speciaal voor voorzitters organiseert VM uitgevers in samenwerking met Gasseling Search een congres voor voorzitters van verenigingen. Centraal staat het Nationaal Voorzittersonderzoek.