Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

Reist u met uw vakgenoten mee naar het jaarlijkse ASAE-congres?

De DNA-studiereis gaat in 2017 naar Toronto in Canada en vindt plaats van 11 tot 17 augustus.

Ga mee op de jaarlijkse studiereis naar het grootste congres voor verenigingsprofessionals in de wereld. Laat je inspireren door de passie en het enthousiasme van de verenigingsprofessional in Amerika en Canada.

ASAE biedt een geweldig programma van drie dagen met internationale topsprekers en educatieve sessies. De avonden zijn gevuld met een feestelijk programma. We brengen een bezoek aan twee lokale Canadese associaties. Je reist met Nederlandse vakgenoten, met wie je volop ervaringen kunt uitwisselen.

En vanzelfsprekend regelen we de hele reis voor je: vlucht, hotel, vervoer, inschrijving congres en de feesten.  Mis deze studiereis niet en ga mee naar Toronto van 11 tot 17 augustus!

Het arrangement bestaat uit:

• Entree driedaags congres. Voor programma klik hier.

• Retourvlucht Amsterdam – Toronto  (rechtstreekse vlucht, vertrek op vrijdagmorgen 11 augustus en terug in Amsterdam op donderdagmorgen 17 augustus)

• 5 overnachtingen in Radisson Admiral Hotel – Toronto Harbourfront, klik hier

• Op bezoek bij twee Canadese branche – en beroepsverenigingen

• De openingsreceptie op zaterdagavond

• Het feestelijke maandagavondprogramma verzorgd door de ASAE: Food & Wine Classic

• Het altijd spectaculaire afsluitende feest op dinsdagavond

• Vervoer van de luchthaven naar uw hotel in Toronto (v.v.)

De prijs voor deze studiereis is €3850 exclusief btw uitgaande van minimaal 10 deelnemers. Bij minder dan 10 deelnemers overleggen we met u over de prijs en de deelname. U kunt ook een afwijkend vluchtschema aanvragen, maar dan vervalt de groepskorting op de vlucht en we brengen u eenmalig €50 in rekening.U kunt uw partner meenemen voor de prijs van €2100 exclusief btw (vlucht, hotel en food &wine classic). Inschrijving voor 21 mei!  

Heeft u interesse? Bel met DNA-VM uitgevers voor meer informatie (T 030-2271677) of mail naar info@denederlandseassociatie.nl. Direct inschrijven kan via deze link natuurlijk ook.

Beleef het!

Een van de vorige ASAE-congressen was in Detroit (2015). Een Nederlandse delegatie van 15 verenigingsprofessionals was onder de indruk van de vele lezingen en  learning labs, de ontmoetingen met de andere deelnemers en de uitwisseling van ervaringen onderling.

 

 

Hoe hebben de Nederlanders dit in 2015 ervaren? Een paar quotes:

Peter Niesink, directeur BOVAG

"Voor mij is de ASAE weer enorm geslaagd. Vooraf heb ik me voorbereid door de contouren van het concept voor BOVAG (2016-2017) op te zetten. Bij sommige vraagstukken heb ik relevante sessies uitgezocht. En tijdens de sessies heb ik aantekeningen gemaakt in mijn plan, dat ik de komende dagen ga uitwerken. Zo heeft BOVAG direct resultaat van mijn bezoek aan ASAE. Ik heb vangst en ook veel onverwachte bijvangst. In de vorm van inspiratie en ideeën uit de sessies en uit de gesprekken met mijn Nederlandse en Amerikaanse collega’s. "

Arthur Dallau, directeur NVvB

"Een vereniging voor verenigingen die al bijna 100 jaar verenigingsprofessionals bij elkaar brengt, ze inspireert en nieuwe dingen leert. De ASAE is uniek in haar soort en een absolute must voor bestuurders en, directeuren en andere verenigingsprofessionals om te bezoeken. Dit jaar waren mijn voorzitter, Simon Rijsdijk, en ik voor de tweede keer aanwezig tijdens het ASAE annual event en geen enkele masterclass, heisessie of brainstorm kan op tegen de winst die wij in die 5 dagen in Amerika hebben opgehaald. Of het nu gaat over governance, de bedrijfsvoering of de kwaliteit van de vereniging. Een ding is zeker, we hebben Amerika verlaten met een concreet plan voor 2016 dat zowel bestuurlijk als ambtelijk inspireert, motiveert en gericht is op groei, innovatie en het omarmen van het vak van verenigingsprofessional.

Titia Siertsema, voorzitter UNETO-VNI

"Voor het zijn van een verenigingsprofessional is naast kennis ook ervaring nodig. Het ASAE-congres stelt mij in staat beide in korte tijd aan te vullen, met name door met collega's uit NL dit congres te bezoeken. "

Monica Brouwer, manager ActiZ

"Door het ASAE congres is mijn inzicht dat verenigingsprofessional echt een apart vak is bevestigd! Indrukwekkend hoe de Amerikanen dit laten zien. Verder is mij nog eens heel erg duidelijk geworden hoe belangrijk het voor een vereniging is vooruit te kijken en je voor te bereiden op de New Normal. De quote die mij hierover bijblijft is : "Yesterday I saw tomorrow and tomorrow is looking fine". Het congres samen met een groep Nederlandse collega's mee te maken, heeft voor mij echt een verdiepende meerwaarde gehad. De gesprekken over de lezingen, de specifieke ervaringen van iedereen en de informele contacten hebben hiervoor gezorgd. Ook hierover heb ik een toepasselijke quote vanuit het congres meegenomen: "Content is King, maar context of experience is Queen!"

Tim van der Rijken, directeur VACO

"Ongeacht op welk punt van je verenigingscarrière je staat, het ASAE-congres biedt de inspiratie, energie en verbinding met vakgenoten waardoor je weer jaren vooruit kan.

Rob Rommelse, directeur Atrium Groep

Door het programma, de excellente organisatie en alle contacten – zowel internationaal als met de delegatieleden- is de ASAE annual meeting een bron van inspiratie. "

Simon Rijsdijk, voorzitter NVvB

"Het afgelopen jaar hebben de wijze lessen geleerd tijdens ASAE2014 in Nashville bijgedragen aan de succesvolle stappen die de NVVB genomen heeft. Ook dit jaar keer ik geïnspireerd terug met een rugzak vol voorbeelden om de governance en het leiderschap van de NVVB nog verder te verbeteren. Het bestuur van de toekomst is niet controlerend en beperkend, maar faciliterend en dienend aan de beweging die de achterban en samenleving vereist. De grote maatschappelijke rol die een professionele vereniging in Amerika heeft, is een voorbode voor Europa en Nederland! "

Ga mee naar het ASAE-congres in Toronto, 11 t/m 17 augustus 2017

ASAE congres