Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

Adverteer- en partnershipmogelijkheden

Het platform voor verenigingsprofessionals biedt zakelijke relaties tal van mogelijkheden om de doelgroep van verenigingsprofessionals te bereiken. Sinds eind 2015 maakt het platform onderdeel uit van De Nederlandse Associatie (DNA) en zijn er nog meer mogelijkheden om verenigingsprofessionals te bereiken:

 1. Het tijdschrift VM | verenigingsmanagement, vaktijdschrift voor professionals van verenigingen, branche- en beroepsorganisaties. Per jaar verschijnen er 4 edities van het tijdschrift, zowel in papieren als digitale vorm.
  Meer informatie

 2. VM-online.nl: op www.vm-online.nl bieden wij tal van mogelijkheden aan om u te presenteren. Met banners en informatie over uw bijeenkomsten, producten en diensten.  
  Meer informatie

 3. Digitale nieuwsbrief vm-online. Elke dinsdag een nieuwsbrief met het laatste nieuws, vacatures, et cetera.  Ook hier kunt u uw banner plaatsen.
  Meer informatie

 4. VM-wijzer.nl: op www.vm-wijzer.nl een compleet producten- en dienstenoverzicht voor de verenigingsprofessional. U kunt een uitgebreid profiel plaatsen, zodat ze u altijd weten te vinden. Ook kunt u een whitepaper plaatsen evenals uw productnieuws (nieuw product, nieuwe dienst, nieuwe klant). 
  Meer informatie

 5. DNA-jaarcongres: op 15 en 16 2017 vindt in de Fokker Terminal in Den Haag het tweedaagse congres met feest plaats. U kunt als partner een lezing houden op het netwerkplein. 
  Meer informatie

 6. Partner worden van De Nederlandse Associatie? U geniet talloze voordelen en bereikt vele verenigingsprofessionals. U kunt kiezen uit 4 partnerships: Enthousiasme, Passie, Trots en Bevlogenheid.

 


Meer informatie over alle communicatiemogelijkheden die het Platform Verenigingsmanagement u kan bieden, kunt u hier downloaden. 

U kunt ook contact met ons opnemen:
VM uitgevers / DNA
Gees Wymenga

Postbus 110
3980 DC BUNNIK

Telefoon: 030-2271677

U kunt uiteraard ook een mail sturen:
info(at)denederlandseassociatie.nl of info(at)vm-online.nl