Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

Adverteer- en partnermogelijkheden VM/DNA

Het platform voor verenigingsprofessionals biedt zakelijke relaties tal van mogelijkheden om de doelgroep van verenigingsprofessionals te bereiken. Sinds eind 2015 maakt het platform onderdeel uit van De Nederlandse Associatie (DNA).

1. Het tijdschrift VM | verenigingsmanagement, vaktijdschrift voor professionals van verenigingen, branche- en beroepsorganisaties. Per jaar verschijnen er 4 edities van het tijdschrift, zowel in papieren als digitale vorm.
Meer informatie >>

2. VM-online.nl: op www.vm-online.nl bieden wij tal van mogelijkheden aan om u te presenteren. Met banners en informatie over uw bijeenkomsten, producten en diensten.
Meer informatie >>

3. Digitale nieuwsbrief vm-online. Elke dinsdag een nieuwsbrief met het laatste nieuws, vacatures, et cetera. Ook hier kunt u uw banner plaatsen.
Meer informatie>>

4. VM-wijzer.nl: www.vm-wijzer.nl biedt een compleet producten- en dienstenoverzicht voor de verenigingsprofessional. U kunt een uitgebreid profiel plaatsen, zodat ze u altijd weten te vinden.
Meer informatie>>

5. DNA-jaarcongres: op 15 en 16 juni 2017 vindt in de Fokker Terminal in Den Haag het tweedaagse congres met feest plaats.  OP het netwerkplein kunt als partner een lezing verzorgen.
Meer informatie>>  

6. Partner worden van De Nederlandse Associatie? U geniet talloze voordelen en bereikt vele verenigingsprofessionals. U kunt kiezen uit 4 partnerships:

Enthousiasme

Passie

 Trots en

Bevlogenheid


Alle mogelijkheden staan vermeld in deze brochure.
 
Neem voor meer informatie contact met ons op:
VM uitgevers
Gees Wymenga en Esther Klos
Postbus 1100

3980 DC BUNNIK

[t] 030-2271677
info[at] vm-online.nl en info[at]denederlandseassociatie.nl