Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

VM | verenigingsmanagement 2011

Jaargang 2011: nummer 1
Met als thema Mensen maken het succes. Verder: Loek Hermans over zijn nieuwe functie in Europa, Strategie als voortdurend proces, Diversiteit in de achterban, Innovatiekoplopers, Succes met sociale media etc.
Jaargang 2011: nummer 2
Met als thema Lokaal opereren. Verder: alles over btw voor verenigingen, beroepsverenigingen de toekomst voorspeld, innovatie organiseren, crisbestendig communiceren, provincie wil creatieve oplossers etc.
Jaargang 2011: nummer 3
Met als thema Leden kennen: trends in ledenonderzoek, co-creatie voorledenbehoud en drie cases. Verder: verbindend besturen, financieel management voor verenigingen, Erik de Baedts als lobbyist in de wereld, nieuwe media en oude verenigingen etc.
Jaargang 2011: nummer 4
Met als thema Keuren of scheuren: de toekomst van uw keurmerk, certificeren van zzp'ers, organisatie- en persoonscertificering. Verder: het speelveld van co-creatie, het eigen geluid van Hans Biesheuvel, schappen op de schop, teksten kunnen veel beter, de nieuwe wending van de Nierpatienten Vereniging Nederland etc.
Jaargang 2011: nummer 5
Met als thema Alles anders: zet grote stappen eerst, klaar om te wenden, vereniging opnieuw uitvinden, zonder optimisme geen verandering. En verder: Betty van Arenthals in Brussel, de toekomst van verenigingen, shapestrategie, de ondernemende vereniging, juridische checks etc.