Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

Veranderen in één dag met Ben Tiggelaar

29 mei 2017
- -

Vorig jaar organiseerde DNA met DenkProducties en Ben Tiggelaar een speciale editie van MBA in één dag. Een groot succes. Daarom dit jaar een vervolg. In een enquête gaven de deelnemers aan dat ze het liefste het seminar 'Veranderen in één dag' zouden bezoeken. En... dat hebben we voor jullie kunnen regelen!

…..voor verenigingsprofessionals

 In deze tijd willen we de vereniging transformeren en leden uitrusten voor een nog onbekende toekomst. Als verenigingsprofessional wil je jouw vereniging en je leden in beweging brengen.

Veranderen = kerncompetentie           

Als verenigingsprofessional ben je voortdurend bezig met verandering. Veranderingen in de maatschappij, vernieuwingen in je strategie, het slimmer organiseren van het bureau, het ondersteunen van je achterban in hún ontwikkeling. Het houdt niet op. Vandaag de dag is verstand van veranderen misschien wel de belangrijkste competentie!

Praktische antwoorden op prangende vragen

Veranderen is écht een vak. En bij dit seminar krijg je in één dag de belangrijkste inzichten uit wetenschap en praktijk. Wat is het geheim van effectief veranderen? Welke stappenplannen en inzichten hoor je eigenlijk te kennen? Wie zijn de belangrijkste denkers, welke ideeën zijn echt relevant voor de praktijk? Het zit er allemaal in.

Bewezen formule mét DNA-touch 

Méér dan 17.000 deelnemers aan Ben Tiggelaars 'MBA in één dag' ontdekten al hoeveel kennis je in één dag kunt opdoen. Dit seminar volgt dezelfde, bewezen formule. Veel tips, veel verbeterkansen. Bovendien doet Tiggelaar de voorbereiding van deze dag samen met de mensen van DNA. Zodat de verenigingspraktijk ook écht aan bod komt.

Inschrijven

Het reguliere deelnametarief van Veranderen in één dag is € 995 (excl. btw) per persoon. Maar wij hebben een speciaal arrangement. Bij deze speciale editie van Veranderen in één dag, kun je als DNA-lid met 3 personen deelnemen  voor een totaalbedrag van € 995

Dit arrangement betekent dus: als DNA-lid met drie personen deelnemen, voor de prijs van één. Ben je geen lid van DNA? Dan kun je met 2 personen deelnemen voor de prijs één.

Schrijf hier in  

DNA Academie

De DNA Academie is vorige week van start gegaan met een aantal  opleidingspartners waaronder Ben Tiggelaar.

“We kiezen ervoor om samen te werken met opleiders van hoge kwaliteit en vanuit DNA in te zetten op het voortdurend ontwikkelen van het aanbod en dit te richten op de vereniging van de toekomst.” Mathieu Daalder, directeur DNA

Meer weten? Kijk op www.denederlandseassociatie.nl/dna-academie/totaal-overzicht-dna-academie


dna-highlight