Platform VerenigingsManagement

De Nederlandse Associatie

Leergang Transformatief en verbindend leiderschap - DNA

01 september 2017

In een context van transitie van tijdperk ontwikkelen we nieuwe verenigingsvormen. Dit is een transformatief proces van en met alle relevante stakeholders.

Echte verandering vindt vaak ‘ondertussen’ plaats. In dialoog worden nieuwe waarheden uitgevonden, wie ideeën heeft, creëert mee. De leider ontketent vernieuwing en bouwt lerend de verbinding met mensen en organisaties op.

Dit doet een enorm appel op leiderschapsinzichten en –vaardigheden. Transformatief en verbindend leiderschap bij jezelf aanboren en ontwikkelen. Dat is het doel van deze leergang.

Docenten

 Je ontmoet een een keur aan docenten tijdens deze leergang, zoals:  Dirk van Raalte, Mareille Labohm, Jeroen Boot, Esther van der Velde, Gerrit Heijkoop, Bowine Wijffels, Max Wildschut, Jeanet Bathoorn en Richard van Houten.

Wanneer

De Leiderschapsleergang is gepland tussen september 2017 en eind 2018. Aanmelden voor de intakegesprekken voor de leergang start nu. Meer informatie: www.denederlandsesassociatie.nl of bel/mail met Mathieu Daalder, 06-44972139,